Watford FC - Vicarage Road - Jack Tanner - Flickr

Watford FC – Vicarage Road – Jack Tanner – Flickr PS: Ældre foto, ny tribune på anden langside.

 • Fakta: Watford FC

  KælenavneThe Hornets, The Golden BoysYellow Army, The ‘Orns
  Grundlagt: 1881
  Manager: Walter Mazzarri
  Stadion: Vicarage Road – 21,277
  Fanbutik: The Hornets’ retail outlet – ved stadionet – Mandag til Lørdag:  9.30 – 17.30, samt på kampdage.
  Stadion Tours: Ikke muligt i øjeblikket
  Lokation: Watord – lige nord for London

  Kontakt:

  Adresse: Vicarage Road, Watford, Hertfordshire, WD18 0ER
  Billetkontor: 0044 01923 223 023 eller via ticket.office@watfordfc.com

  Transport til Vicarage Road

  Den tætteste togstation er “Watford High Street,” som er præcist 800 meter væk fra stadionet og dermed kun en ca. 10 min gåtur.  Egentlig er det en “London Overground Station,” hvilket betyder at er ret mange forbindelser til flere byer ud over London.

  Du kan faktisk også nappe “Tuben” til “Watford Underground Station,” som er 1,6 km fra stadionet og som vel tager 20-25 min på gåben. Det er sidste stop på Metropolitan Line (lilla-rute) og er ca. 12 stop fra den nordlige kant i Zone 1.  – Bemærk, at du skal sætte god tid af her og kan rent tidsmæssigt bedre svare sig at tage London Overground.

  Søg togtider her fra London centrum til Watford High Street 

  Dem kan du også se når du er i Watford området:

 • Watford billetter

  Watford FC hører hjemme i Watford – lidt udenfor London. Klubben spiller sine hjemmekampe på Vicarage Road – The Vic, og har gjort det siden 1922. At se Watford er en oplagt mulighed for at se topfodbold, mens du er i London-området. Watford er generelt nemmere at skaffe fodboldbilletter til end de øvrige klubber i Premier League, trods deres lille og intime stadion med plads til kun 21.500 tilskuere.

  Læs hele vores guide til Watford FC. Du kan bl.a. læse om stadion tours, pubs, ved og omkring Vicarage Road, transport og hoteller

  Generelt om Watford billetter

  Som udgangspunkt er der to måder at sikre sig billetter til Watfords kampe på. Du kan enten købe via klubben, som ofte har billetter til salg uden medlemsskab eller købe via vores skandinaviske samarbejdspartnere.  Helt generelt, så skal du købe dine billetter hjemmefra og i god tid. Du har flg. muligheder for at få fingrene i Watford billetter:

  Fodboldrejse til Watford:

  Den nemmeste måde at komme til kamp på Vicarage Road er ved at booke en fodboldrejse til Watford gennem en af de rejsebureauer, der specialiserer sig i kampbilletter og/eller komplette rejsepakker, der ofte også inkluderer hotelophold i London. Dette er den letteste måde at sikre sig billetter til Watfords kampe, hvis man eksempelvis rejser som en større gruppe eller ønsker en komplet rejseløsning, der gør turen så komfortabel som muligt. Du kan finde en prissammenligningstabel for vore skandinaviske samarbejdspartnere:

  WATFORD KAMPE LIGA/CUP PRIS

  29 Oktober 2016

  WATFORD - HULL CITY

  Premier League

  19 November 2016

  WATFORD - LEICESTER CITY

  Premier League

  26 November 2016

  WATFORD - STOKE CITY

  Premier League

  27 November 2016

  WATFORD - STOKE CITY

  Premier League

  10 December 2016

  WATFORD - EVERTON

  Premier League

  26 December 2016

  WATFORD - CRYSTAL PALACE

  Premier League

  31 December 2016

  WATFORD - TOTTENHAM

  Premier League

  14 Januar 2017

  WATFORD - MIDDLESBROUGH

  Premier League

  4 Februar 2017

  WATFORD - BURNLEY

  Premier League

  25 Februar 2017

  WATFORD - WEST HAM UNITED

  Premier League

  4 Marts 2017

  WATFORD - SOUTHAMPTON

  Premier League

  1 April 2017

  WATFORD - SUNDERLAND

  Premier League

  4 April 2017

  WATFORD - WEST BROMWICH ALBION

  Premier League

  15 April 2017

  WATFORD - SWANSEA CITY

  Premier League

  29 April 2017

  WATFORD - LIVERPOOL

  Premier League

  21 Maj 2017

  WATFORD - MANCHESTER CITY

  Premier League

  Watford billetter gennem watfordfc.com/

  Det er forholdsvis nemt at købe billetter via watfordfc.com, dog prioriterer klubben de loyale fans, dem som har købt billetter før og har førsteret på billetterne i nogle dage. Dog er det sjældent muligt, at købe billetter mod topklubberne.

  The Hornets sætter senest billetterne til salg 4 uger før kampstart, men helst 6 uger, hvis muligt. Så hold øje med billetsiden jævnligt, hvis du vil se Watford hjemme.

  Billetpriserne er meget rimelige og mod topklubberne er priser fra £36-£42 alt efter hvor du vil sidde. Det er nogle af de billigste i Premier League.

 • Kommer snart 
 • Flybilletter til London

  Skal du se Watford FC i aktion, så skal du flyve til London og herefter tage toget til Watford som tager ca. 40 min fra London centrum – søg togtider her

  Det er både nemt og billigt, at komme til London. Flybilletterne kan købes specielt billigt gennem EasyJet, RyanAir og til tider Norwegian. København:  Easyjet – Norwegian – SAS – British Airways Aalborg: Norwegian (direkte) – SAS – KLM – Cimber (Alle med 1 mellemlanding) Aarhus: Ryanair Billund: Ryanair

  Søg flybilletter her:

  Transport fra Lufthavnen til Londons centrum

  Stansted: Tog: Stansted Express (45 min) – National Rail (60 min) – Bus (90 min)

  Gatwick: Gatwick Express (30 min) – Southern Railway (45 min) – Bus (90 min +)

  Heathrow: Heathrow Express (15 min) – National Rail (60 min)

 • Hoteller i London

  Der er ikke meget at se i Watford, og oftest vil turister som vil se Watford FC bo på Hotel i London og tage toget fra London til Watford på kampdagen.

  Der er ufattelig mange hoteller i London, og det kan være en jungle og et sats at vælge et hotel i den engelske hovedstad. Man skal regne med at de fleste værelser er små og dyre i forhold til danske standarder. Det er dog muligt, at finde et hotel i den prisklasse og beliggenhed, som passer til dig. Det behøver slet ikke at være så dyrt! Det vi finder vigtigt i London er prisen og beliggenheden. De fleste af vores hotel-anbefalinger ligger centralt i London, så man kan gå til de fede centrale seværdigheder, spisesteder og shoppingsteder, samt at der ligger en undergroundstation tæt på, så man nemt kan komme til stadionet. Du kan læse om nogle af de steder, som vi anbefaler i London:

  Læs om hotellerne her:

  Melia White House (∗∗∗∗)

  4* hotel – Melia White House Hotel – Dette 4 stjernet hotel ligger centralt og tæt på Undergroundstationen “Euston Square.” Det er for dig, som gerne vil sove et godt sted i lækre omgivelser, venligt personale og inkl. wifi. Hotellet har fået 4,3 ud af 5 af brugerne. Laveste pris/nat:

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  1.375,00 DKK 0,00 DKK 1.375,00 DKK Læs mere

  The Strand Palace (∗∗∗)

  3* hotel – The Strand Palace – Hotellet er et lækkert hotel nær Themsen og så ligger det perfekt på “The Strand” nær Themsen og gå afstand til alt det fede i midten af centrum – såsom Covent Garden, Leicester Square, Trafalger Square osv. Dette hotel har 4+ i brugeranmeldelser på hotels.com. Laveste pris/nat

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  952,00 DKK 0,00 DKK 952,00 DKK Læs mere

  The Days Inn – Paddington (∗∗∗)

  3* Hotel – Days Inn Paddington – Hotellet ligger i det populære Paddington, tæt ved Paddington Station, Hyde Park og Oxford Street. I dette område ligger mange fine turistklasse hoteller, som alle ligner hinanden. Værelserne er fine på dette hotel, hvor der også er tv og så er det incl. stor morgenmads buffet.  Der er gratis WIFI i fællesarealerne. Laveste pris på Dobbeltværelse pr. nat.

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  721,00 DKK 0,00 DKK 721,00 DKK Læs mere

  Norfolk Plaza (∗∗∗)

  3* Hotel – Norfolk Plaza – Dette hotel ligger i en fredet bygning, beliggende i Paddington, hvor der både er travlt, men også rolige og små oaser af grønt. Receptionen, baren og loungen har en behagelig og afslappet atmosfære. Hotellet tilbyder på satellit-tv og wifi. Paddington er en perfekt base, hvor du har hurtig adgang til alle områder af London. I området er også Paddington Station, hvor både tog og tuben afgår fra. Der er morgenmad med i prisen. Laveste pris pr- nat

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  649,00 DKK 0,00 DKK 649,00 DKK Læs mere

  The Strand Continental (∗∗)

  2* hotel – The Strand Continetal – Hotellet er det billige alternativ til vandrehjemspriser og så ligger det perfekt på “The Strand” nær Themsen og gå afstand til alt det fede i midten af centrum – såsom Covent Garden, Leicester Square, Trafalger Square osv. Det her hotel skal du booke, hvis du “bare” skal have et ok sted at sove og ikke forventer den vidt høje standard. Der er endda gratis morgenmad og værelserne er rene. Kan klart anbefales til drengeturen! Det er afprøvet! Laveste pris pr. nat

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  208,00 DKK 0,00 DKK 208,00 DKK Læs mere

 • Watford Pubs

  Vicarage Road Stadium er lokaliseret  ret tæt ved centrum af Watford, dog er Watford i sig selv ikke det mest spændende område af udenom-London-byerne, dog kan Watford tilbyde en del lokale pubs omkring Vicarage Road, hvor her også er en del kæderestauranter.

  Der er mange pubs i Watford, hvor både ude og hjemmebane fans hænger ud før kamp.